Agenda

 • zaterdag 8 september 2018 om 10u00 tot 10 september 2018 · 5 deelnemers
  Bredene aan zee in Bredene-Aan-Zee, België

  Manifiesta

  De negende editie van ManiFiesta!
  Welkom op het feest van de Solidariteit. Twee dagen lang ontdek je de wereld zoals hij zou moeten zijn. Een wereld waar we samen onze schouders zetten onder de alternatieven van de toekomst. Wij spreken de taal van de solidariteit en diversiteit, de taal van de 99%.

  Wat mag je verwachten? Het feest bestaat uit concerten, debatten, een kinderprogramma, een boekenbeurs, ateliers, regionale keukens, een "solidariteitsdorp", sport en spel. Tientallen organisaties werken mee aan het succes van het feest van de positiviteit.

  Manifiesta, negende editie van het feest van de solidariteit

  Vind hier het programma 

  Een betaalbaar festival
  Gratis vervoer, betaalbare slaapplaatsen en lekker eten en drinken aan democratische prijzen. Om dat mogelijk te maken rekenen we op iedereen. Zit je niet te krap bij kas? Koop dan een steunticket aan 25 euro, zo houd je het feest betaalbaar voor iedereen.

  Eén voor allen, allen voor één
  ManiFiesta bestaat dankzij de vele vrijwilligers die hun talenten inzetten. Samen werken we aan een feest dat een verschil maakt.

  Ecologie is een werkwoord
  Elk jaar zoeken we naar manieren om onze voetafdruk nog meer te verkleinen, dat zie je aan elk aspect van het feest. Daarnaast vind je ecologische thema’s terug in de vele debatten en workshops!

  Solidariteit stopt niet aan de grenzen
  Geen nationalisme, maar internationalisme! Via muziek, eten en debatten brengen we de wereld naar Bredene. We nodigen sprekers uit van overal, zij getuigen over hoe zij de wereld mee veranderen.

Dit is jouw beweging